Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem olacağını bilmek

Rüyada deprem olacağını bilmek

Rüyada deprem olacağını bilmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, yeni bir işe girileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada deprem olacağını bilmek gördüyseniz:

  • Size yeni bir iş teklif edilmesi veya mevcut işinizde yeni sorumluluklar yüklenmeniz olasıdır.

Rüyada deprem olacağını bilmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada depremi bilmek dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalet eder.

Rüyada rüya gördüğünü bilmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına işaret eder.

Rüyada öldürüleceğini bilmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin öldüğünü bilmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada her şeyi bilmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin öleceğini bilmek gözünün yaşını sileceğine, hayal kırıklığına uğratılacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments