Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek

Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek

Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, hasret içinde kalacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşının öleceğini bilmek hayallerin gerçekleşeceğine, çok mutlu bir hayata sahip olacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hapse gireceğini bilmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem olacağını bilmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Rüyada oruçlu olduğunu bilmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi öldüğünü bilmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işarettir.

Rüyada kendinin hamile olduğunu bilmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendinin öleceğini bilmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, malın bereketinin artmasına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olduğunu bilmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments