Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu bilmek

Rüyada hamile olduğunu bilmek

Rüyada hamile olduğunu bilmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, mutlu günler göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada hamile olduğunu bilmek gördüyseniz:

  • Size sorun çıkartan, anlaşmakta zorlandığınız ya da sizi üzen kişilerle aranıza mesafe koymalısınız.

Rüyada kendinin hamile olduğunu bilmek yıpranacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu bilmek güzel günler için yaşayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hamile olduğunu bilmek büyük bir aşk yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin hamile olduğunu bilmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, beklenmedik kapıların açılmasına inanılır.

Rüyada kendini hamile bilmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere rivayet eder.

Rüyada eşinin öldüğünü bilmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine işarettir.

Rüyada birini öldürdüğünü bilmek başarılı bir kişi olacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulur.

Rüyada annenin öldüğünü bilmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments