Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanda oynamak

Rüyada nişanda oynamak

Rüyada nişanda oynamak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, başına türlü işler geleceğine rivayet eder.

Rüyada nişanda oynamak gördüyseniz:

  • Ne yapmak istediğinizi anlamayan kişiler olabilir.

Rüyada nişanda oynamak sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi nişanında oynamak uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişanında oynamak zaferlere doymayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tavşanla oynamak işlerinin açılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada karşılama oynamak elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına işaret etmektedir.

Rüyada elle top oynamak çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bereket ve zenginlik bulacağına yorulur.

Rüyada bir düğünde oynamak çirkin bir iş yapmaya, rakiplerini mağlup edeceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda top oynamak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kötü sözler duyulacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments