Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanında oynamak

Rüyada nişanında oynamak

Rüyada nişanında oynamak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, torunlarına dahi yeteceğine, makbul olan mallar edineceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada nişanında oynamak gördüyseniz:

  • Kime güveneceğinizi şaşırabilirsiniz.

Rüyada kendi nişanında oynamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına inanılır.

Rüyada nişanda oynamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanında oynamak karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine yorulur.

Rüyada yolda top oynamak bir sebeple çok üzüleceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada piyango oynamak büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon oynamak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada oyuncak arabayla oynamak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına inanılır.

Rüyada iskambil oyunu oynamak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments