Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşılama oynamak

Rüyada karşılama oynamak

Rüyada karşılama oynamak meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, kazancının günbegün artacağına inanılır.

Rüyada karşılama oynamak gördüyseniz:

  • Yolunuza çıkan kişiler olabilir.

Rüyada ayna karşısında oynamak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada karşılama oynamak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine ve fiziksel olarak da yıpranacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada aynanın karşısında oynamak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada bir şeye karşı çıkmak gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgili karşısında ağlamak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denize karşı ev görmek mutluluk verici olayların yaşanacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölden karşıya geçmek hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hak yolunu bulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine alamet eder.

Rüyada karşıya atlamak dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, kendisini eve kapatacağına, ilerleyeceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments