Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi nişanında oynamak

Rüyada kendi nişanında oynamak

Rüyada kendi nişanında oynamak zarar getirecek bir yoldan dönmeye, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Rüyada kendi nişanında oynamak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada kendi nişanında oynamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nişanında oynamak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, verdiği emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanda oynamak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada düğüne gitmek ve oynamak içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, maneviyatının çökeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçıyla oynamak çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, onlara doyasıya sarılacağına, adımlarını daha sağlam atacağına işarettir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, ortaklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde kumla oynamak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada dansöz gibi oynamak ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments