Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişana geç kalmak

Rüyada nişana geç kalmak

Rüyada nişana geç kalmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, dertlerinin artacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada nişana geç kalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda size güç gösteren veya baskı kurmaya çalışan kişilerle gerçeklerden ayrılmayarak başa çıkabilirsiniz.

Rüyada kendi nişanına geç kalmak kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada nişana geç kalmak zor günlerin biteceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada bir yere geç kalmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada bir yerlere geç kaldığını görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bir şeye geç kalmak geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada randevuya geç kalmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerlere geç kalmak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine işaret eder.

Rüyada namaza geç kalmak sıkıntı ile geçimini sağlamaya, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments