Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünü başkasına vermek

Rüyada nişan yüzüğünü başkasına vermek

Rüyada nişan yüzüğünü başkasına vermek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü başkasına vermek gördüyseniz:

  • Belli konularda beklediğiniz bilgilere ulaşabilmek için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada nişan ve söz yüzüğü görmek endişelerini silip atacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, hayırlı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada nişan yüzüğü bulmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada nişan yüzüğünün yandığını görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan yüzükleri görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments