Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan yüzüğünün yandığını görmek

Rüyada nişan yüzüğünün yandığını görmek

Rüyada nişan yüzüğünün yandığını görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünün yandığını gördüyseniz:

  • Bir ödemede zorlanabilirsiniz.

Rüyada nişan yüzüğünün yandığını görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, elinin de bolluk göreceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzüğünü çıkartmak hayatının olumlu yönde devam edeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalettir.

Rüyada nişanlanmak yüzük görmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada gümüş nişan yüzüğü takmak kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, hedeflerine yaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tek taş nişan yüzüğü görmek doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, mevki kazanacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğü atmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments