Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan için alışveriş yapmak

Rüyada nişan için alışveriş yapmak

Rüyada nişan için alışveriş yapmak iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Rüyada nişan alışverişi yapmak hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına delalettir.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada nişan alışverişi görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına işarettir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mutfak alışverişi yapmak konforunun yerinde olacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul alışverişi yapmak maddi gücünün her geçen gün artacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments