Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan alışverişine çıkmak

Rüyada nişan alışverişine çıkmak

Rüyada nişan alışverişine çıkmak işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çıkar için insanlara zulmetmeye, rakiplerin her konuda fark atacağına, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalettir.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek bozulabilirsiniz.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada nişan alışverişi yapmak hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine delalettir.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada nişan alışverişi görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek keyfin ve geçimin kalmayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada çeyiz alışverişine çıkmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine işarettir.

Rüyada düğün alışverişine çıkmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alışverişe çıkmak rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments