Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan alışverişine gitmek

Rüyada nişan alışverişine gitmek

Rüyada nişan alışverişine gitmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, dolandırılacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Rüyada nişan alışverişine gitmek korkularının yok olacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına alamet eder.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak müjdeli haberle geleceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, şansın çalışmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada nişan alışverişi görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada nişan alışverişi yapmak uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine inanılır.

Rüyada anneyle alışverişe gitmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada alışveriş merkezine gitmek işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, yaptığı hataları düzelteceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada markete alışverişe gitmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, kimse ile tartışmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments