Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ucuz alışveriş yapmak

Rüyada ucuz alışveriş yapmak

Rüyada ucuz alışveriş yapmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, bilgi ile donanacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, kariyerinizde veya arkadaşlık ilişkilerinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Rüyada ucuz alışveriş yapmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ucuz elbise görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına işarettir.

Rüyada ucuza ev almak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ucuz kıyafet almak hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ucuza mal almak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada ucuz ayakkabı almak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına rivayet eder.

Rüyada ucuz ev almak çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya yorulur.

Rüyada ucuza altın almak iyilik bulacağına, şifa edineceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kaybettiği şeyi bulmasına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments