Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan alışverişi yapmak

Rüyada nişan alışverişi yapmak

Rüyada nişan alışverişi yapmak insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada nişan alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, kudret sahibi olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada nişan alışverişi yapmak çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına inanılır.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, daha sonra kendisi için çok uygun olduğunu düşündüğü bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada nişan alışverişi görmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ev alışverişi yapmak hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine delalet eder.

Rüyada dükkandan alışveriş yapmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada market alışverişi yapmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments