Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan alışverişi görmek

Rüyada nişan alışverişi görmek

Rüyada nişan alışverişi görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, işlerin artacağına, içsel güvensizliklerinize, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada nişan alışverişi gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki veya sağlıkla bağlantılı konular ön plana çıkıyor.

Rüyada nişan alışverişine çıkmak hilekar ve zayıf tanıdığa, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işarettir.

Rüyada nişan alışverişine gitmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kısmetli bir işe atılmaya delalettir.

Rüyada nişan alışverişi yapmak zamanının boşa gideceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına inanılır.

Rüyada nişan için alışveriş yapmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nişan alışverişi görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, işlerin yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada amerikada alışveriş yapmak stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gıda alışverişi yapmak aile bireylerinin mutlu olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşla alışveriş yapmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatının afiyette geçeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments