Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kişnemesi duymak

Rüyada at kişnemesi duymak

Rüyada at kişnemesi duymak uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına delalettir.

Rüyada at kişnemesi duymak gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Rüyada at kişnemesi duymak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, zorluklarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada at kişnemesi görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kişneyen at görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada is kiyafeti görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kizim hamile görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evlenecek kisiyi görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine inanılır.

Rüyada evladina kizmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments