Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at kişnemesi görmek

Rüyada at kişnemesi görmek

Rüyada at kişnemesi görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada at kişnemesi gördüyseniz:

  • Her şeyin ne kadarının sizi tam olarak içine aldığını iyi gözlemlemelisiniz.

Rüyada at kişnemesi duymak işindeki verimliliğinin düşeceğine, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada kişneyen at görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine rivayet eder.

Rüyada at kişnemesi görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada evlenecek kisiyi görmek kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş kisileri görmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine alamet eder.

Rüyada evladina kizmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavrulmus kiyma görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ili kiye girmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments