Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlenecek kisiyi görmek

Rüyada evlenecek kisiyi görmek

Rüyada evlenecek kisiyi görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, sorunlu bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada evlenecek kisiyi gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi takip edin.

Rüyada evlenecek kisiyi görmek şansın kaçacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kiyafet görmek şansının kendisinden yana olacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada kiza hamile kalmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, yeni ilişkiler kurulacağına yorulur.

Rüyada kocayi kiskanmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kizim hamile görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada iki kisinin arasinda kalmak çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada is kiyafeti görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, başarılarının devamının geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments