Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada is kiyafeti görmek

Rüyada is kiyafeti görmek

Rüyada is kiyafeti görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada is kiyafeti gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden açıklanmış planlarınızda değişiklik yapmayı gerektiriyor ya da gerektirmiş olabilir.

Rüyada is kiyafeti görmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalettir.

Rüyada kiza hamile kalmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sabit geliri olacağına tabir olunur.

Rüyada at kişnemesi görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ili kiye girmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kişneyen at görmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine yorulur.

Rüyada ölmüş kisileri görmek ömür boyu devam edeceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kizim hamile görmek eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, işlerinin tutacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments