Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kizim hamile görmek

Rüyada bir kizim hamile görmek

Rüyada bir kizim hamile görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, dertlerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kizim hamile gördüyseniz:

  • Sıkıştığınız anda ise gevşeyip sakin kafayla düşünmeye çalışın.

Rüyada kiza hamile kalmak isabetli adımlar atılacağına, neşesine kavuşacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işarettir.

Rüyada bir kizim hamile görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına tabir olunur.

Rüyada ses kisilmasi görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kizin elini tutmak dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada at kişnemesi görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada evladina kizmak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet eder.

Rüyada kavrulmus kiyma görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments