Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kişneyen at görmek

Rüyada kişneyen at görmek

Rüyada kişneyen at görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, insanlar tarafından tanınacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına yorulur.

Rüyada kişneyen at gördüyseniz:

  • Duygusal konular bazı alanlarda sizi yavaşlatabilir ya da bakış açınızı daraltabilir.

Rüyada kişneyen at görmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret eder.

Rüyada at kişnemesi görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at kişnemesi duymak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evlenecek kisiyi görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, güçten düşeceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada is kiyafeti görmek üzgün ve karamsar olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet eder.

Rüyada ses kisilmasi görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada iki kisinin arasinda kalmak kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, maddi güç elde edeceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini baska kizla görmek iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, üstün başarılar alacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments