Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah töreninde bulunmak

Rüyada nikah töreninde bulunmak

Rüyada nikah töreninde bulunmak sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Rüyada nikah töreninde bulunmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız, olayları akışına bırakmalısınız.

Rüyada nikah töreninde bulunmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet eder.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada törende bulunmak kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, iyi haberler alınacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine tabir olunur.

Rüyada nikah törenine gitmek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına inanılır.

Rüyada asker yemin töreni görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Rüyada kutlama töreni görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada polis töreni görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada vaftiz töreni görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments