Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kutlama töreni görmek

Rüyada kutlama töreni görmek

Rüyada kutlama töreni görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalettir.

Rüyada kutlama töreni gördüyseniz:

  • Başkalarıyla ilişki kurma çabasında olacaksınız.

Rüyada kutlama töreni görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kudüsue gitmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kudurmuş kedi görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada kudüs şehrini görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada kutlama görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzey kutbunda gitmek hayata küsecek duruma geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzey kutbuna gitmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada okulda kutlama yapmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sıkıntıya düşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments