Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker yemin töreni görmek

Rüyada asker yemin töreni görmek

Rüyada asker yemin töreni görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, gözyaşının kuruyacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine delalettir.

Rüyada asker yemin töreni gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada asker yemin töreni görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine inanılır.

Rüyada yemin töreni görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeminini bozmak kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, işlerinin ağırlaşacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalettir.

Rüyada kuranı kerim üzerine yemin etmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine yemin ettirmek ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kurana yemin etmek maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemin bozmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine yorulur.

Rüyada kuranın üzerine yemin etmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments