Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada törende bulunmak

Rüyada törende bulunmak

Rüyada törende bulunmak hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, feraha ermeye, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada törende bulunmak gördüyseniz:

  • Yeterince kendinizi işinize vermemeniz nedeniyle patronunuz ya da amirinizle sürtüşmeye girebilirsiniz.İşinize yeterince konsantre olamamanızın nedeni, ondan hoşlanmamanızsa kendinize yeni bir iş arayın.

Rüyada törende bulunmak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, kötü günlerini arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah töreninde bulunmak küs arkadaşların barışacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada söz töreni görmek derin bir nefes alacağına, şükredeceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada törende ödül almak içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada resmi tören görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına inanılır.

Rüyada devlet töreni görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada vaftiz töreni görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments