Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada polis töreni görmek

Rüyada polis töreni görmek

Rüyada polis töreni görmek korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, çok daha fazla adım atacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada polis töreni gördüyseniz:

  • Beklenmedik haberler veya ortaya çıkan bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada polis töreni görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bayram töreni görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işaret etmektedir.

Rüyada ödül törenine katılmak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada nişan töreni görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, günah işlemekten korunacağına, hayırlı bir eşe işaret eder.

Rüyada kutlama töreni görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada okul töreni görmek herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına delalet eder.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına alamet eder.

Rüyada düğün töreni görmek istenen her şeye sahip olunacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments