Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cenaze töreninde bulunmak

Rüyada cenaze töreninde bulunmak

Rüyada cenaze töreninde bulunmak hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak gördüyseniz:

  • Sizi iyi hissettiren kişilerle olmaya özen gösterin.

Rüyada cenaze töreninde bulunmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine yorulur.

Rüyada nikah töreninde bulunmak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına işarettir.

Rüyada törende bulunmak insanlar tarafından ayıplanacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi cenaze törenini görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, merdiven atlayacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze töreni görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, çareye ve çözüme ulaşacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hristiyan cenaze töreni görmek kazancın yetmez olacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada cenaze törenine gitmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada cenaze törenine katılmak daha iyi yerlere geleceğine, kendisiyle de gururlanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments