Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masasında olmak

Rüyada nikah masasında olmak

Rüyada nikah masasında olmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine işaret eder.

Rüyada nikah masasında olmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada nikah masasında ağlamak maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, istediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birini nikah masasında görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek aksi takdirde çok üzüleceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine alamet eder.

Rüyada nikah masasına oturmak üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah masasında imza atmak hayatının aksiliklerle geçeceğine, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Rüyada nikah masası görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasından kalkmak büyük bir zenginlik elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments