Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masası görmek

Rüyada nikah masası görmek

Rüyada nikah masası görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işarettir.

Rüyada nikah masası gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada birini nikah masasında görmek uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nikah masasında imza atmak edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada nikah masası görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Rüyada nikah masasında terk edilmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Rüyada nikah masasını terk etmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine delalettir.

Rüyada nikah masasında kalmak kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını nikah masasında görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına inanılır.

Rüyada nikah masasından kalkmak çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments