Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masasında görmek

Rüyada nikah masasında görmek

Rüyada nikah masasında görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada nikah masasında gördüyseniz:

  • İşle ilgili seçeneklerinizi dikkatle gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada nikah masasında kalmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasından kalkmak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasında imza atmak ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah masasında ağlamak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, maddi sorunlarının artacağına alamet eder.

Rüyada nikah masasında olmak yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında görmek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada nikah masasına oturmak kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments