Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nikah masasında oturmak

Rüyada nikah masasında oturmak

Rüyada nikah masasında oturmak hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada nikah masasında oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konular gözünüze çok cazip görünse bile, belli işleriniz, anlaşmalar ya da düzenlemeler esnasında çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada nikah masasında oturmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine delalettir.

Rüyada nikah masasına oturmak sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasını terk etmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikah masasında görmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına tabir olunur.

Rüyada nikah masasında ağlamak yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine yorulur.

Rüyada nikah masasından kaçmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, ibadetlerini de aksatmayacağına, işlerinin yolundan çıkacağına alamet eder.

Rüyada nikah masası görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments