Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda kompleks yapabilirsiniz.

Rüyada gelinlik giyip nikah masasına oturmak rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada nikah masasında oturmak çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına delalettir.

Rüyada nikah masasına oturmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nikah masasını terk etmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret eder.

Rüyada nikah masasında kalmak daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah masasında ağlamak sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işaret eder.

Rüyada nikah masasında terk edilmek kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nikah masasından kaçmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments