Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada net görememek

Rüyada net görememek

Rüyada net görememek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada net görememek gördüyseniz:

  • İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz.

Rüyada net görememek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada birinin yüzünü net görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölen kişinin yüzünü görememek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, anne baba duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabeye gitmek ama görememek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabeyi görerek ağlamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi görememek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabus görerek uyanmak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünü görememek iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments