Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nesneleri uçurmak

Rüyada nesneleri uçurmak

Rüyada nesneleri uçurmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulur.

Rüyada nesneleri uçurmak gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Rüyada nesneleri uçurmak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, onlara çok bağlı olacağına, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine alamet eder.

Rüyada uçan nesneler görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada nesneleri hareket ettirmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, günü birlik tatillere çıkacağına rivayet eder.

Rüyada hareket eden nesneler görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına işarettir.

Rüyada havada uçtuğunu görmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kelebek görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulur.

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçan sinek görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments