Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hareket eden nesneler görmek

Rüyada hareket eden nesneler görmek

Rüyada hareket eden nesneler görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada hareket eden nesneler gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi küçük olaylar olabilir.

Rüyada hareket eden nesneler görmek yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada nesneleri hareket ettirmek itibar edineceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına inanılır.

Rüyada uçan nesneler görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, eğer işsizse iş bulacağına, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada nesneleri uçurmak ün yapmayı başaracağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada hareket eden ağaç görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hareket edememek konuşamamak mesleğinde çok başarılı olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada hareket eden ev görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hareket eden heykel görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments