Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caddeden karşıya geçmek

Rüyada caddeden karşıya geçmek

Rüyada caddeden karşıya geçmek iş hayatında sorun yaşanacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, verimli olacak işler yapacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, işinden geri kalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada caddeden karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Ailenizi etkileyen bazı olumlu haberler alabilirsiniz.

Rüyada caddeden karşıya geçmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada cadde geçmek gelecekte yüzünün güleceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada caddeden geçmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına yorulur.

Rüyada kalabalık cadde görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işarettir.

Rüyada işlek cadde görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük cadde görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, nefsine yenileceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada ışıklı cadde görmek zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada geniş caddeler görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, çok daha fazla adım atacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments