Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehre atlamak

Rüyada nehre atlamak

Rüyada nehre atlamak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, kendisini yıpratacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehre atlamak gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Rüyada yüksekten nehre atlamak böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Rüyada nehre atlamak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet etmektedir.

Rüyada nil nehrinde yüzmek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehre dalmak sağlığın da bozulacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine tabir olunur.

Rüyada nehre kapılmak daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, mutsuz ve hasta olacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine işarettir.

Rüyada sütlü nescafe görmek sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ne istediğini görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada münker ve nekiri görmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments