Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ne istediğini görmek

Rüyada ne istediğini görmek

Rüyada ne istediğini görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ne istediğini gördüyseniz:

  • Yasalarla da başınız derde girebilir.

Rüyada ne istediğini görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada nebe suresini okuduğunu görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, haksızlığa uğrayacağına delalet eder.

Rüyada tuna nehrini görmek sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına yorulur.

Rüyada münker nekiri görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, verimli işlere gireceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada nebe okumak iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada nehre düşen birini görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada ganj nehrini görmek bol rızık elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, hayırlı işe işaret eder.

Rüyada nehre dalmak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments