Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehre kapılmak

Rüyada nehre kapılmak

Rüyada nehre kapılmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehre kapılmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada nehre kapılmak çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada akıntıya kapıldığını görmek kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, yükseleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulur.

Rüyada çamurlu sele kapılmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada derede akıntıya kapılmak akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, kişinin evlatlarının artacağına, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Rüyada telaşa kapılmak kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, işlerini yoluna koyacağına, çok hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada hortuma kapıldığını görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, huzurlu hissedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su akıntısına kapılmak müşkül durumların üstesinden geleceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sel suyuna kapılmak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments