Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehre dalmak

Rüyada nehre dalmak

Rüyada nehre dalmak hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehre dalmak gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Rüyada nehre dalmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada neptün gezegeni görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sakarya nehrini görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehri geçmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, insanlara iş öğreteceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada nehrin üstünden geçmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ne istersen onu görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada nehre düşen birini görmek yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada nil nehrinden su içmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments