Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada münker ve nekiri görmek

Rüyada münker ve nekiri görmek

Rüyada münker ve nekiri görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine alamet eder.

Rüyada münker ve nekiri gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.Bu sebeple daha dikkatli ilişkiler kurmanızda yarar var.

Rüyada münker ve nekiri görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada münker nekir görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada münker nekiri görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada kafiri müslüman etmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada birinin müslüman olduğunu görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada salatı münciye okumak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada süleymanın mührünü görmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada müslüman ülkeye gitmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments