Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nil nehrinde yüzmek

Rüyada nil nehrinde yüzmek

Rüyada nil nehrinde yüzmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sahip olacağı malın faazlalığına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada nil nehrinde yüzmek gördüyseniz:

  • Bir çok farklı olayla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada nil nehrinde yüzmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada fırat nehrinde yüzmek hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına rivayet eder.

Rüyada çoruh nehrini görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, onlarla ayrı düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehri geçmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına tabir olunur.

Rüyada sütlü nescafe görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada nebe suresini okumak para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada nehrin taştığını görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, alım gücünün artacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına işarettir.

Rüyada nescafe almak bir sebeple doğru yoldan sapacağına, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments