Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş mısır görmek

Rüyada kurutulmuş mısır görmek

Rüyada kurutulmuş mısır görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, manevi olarak da yıpranacağına, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurutulmuş mısır gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına inanılır.

Rüyada denizin kuruduğunu görmek iş değişikliğine gidileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş papatya görmek kazançlı bir adım atılacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saçlarını kurutmak sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kolay yollardan kazanacağına işarettir.

Rüyada nehrin kuruduğunu görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada yün kurutmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına işarettir.

Rüyada balık kurutmak kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bir üniversitede hoca olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzun kuruduğunu görmek atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments