Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş et görmek

Rüyada kurutulmuş et görmek

Rüyada kurutulmuş et görmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, büyük özgüven kazanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işarettir.

Rüyada kurutulmuş et gördüyseniz:

  • Ruhsal hastalıklara açıksınız.

Rüyada kurutulmuş et görmek darlık çektiği günlerini unutacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada et kurutmak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada halı kurutmak maddi güç elde edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kurutma makinesi görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Rüyada kurutulmuş fasulye görmek düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nane kurutmak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, iş güç sahibi olacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada üzüm kurutmak zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına delalet eder.

Rüyada denizin kuruduğunu görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments