Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sebze kurutmak

Rüyada sebze kurutmak

Rüyada sebze kurutmak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada sebze kurutmak gördüyseniz:

  • Dikkatli ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada sebze kurutmak huzur ve kazanç getireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş sebze görmek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş yiyecek görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde çamaşır kurutmak kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada deniz kuruduğunu görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş yeşil fasülye görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş dolmalık biber görmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, sorunlarının da son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments