Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde tersine yüzmek

Rüyada nehirde tersine yüzmek

Rüyada nehirde tersine yüzmek zarar verici olaylar yaşanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde tersine yüzmek gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Rüyada nehirde tersine yüzmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tersine akan nehir görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada suyun tersine yüzmek sıkıntı yaşanacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tersine akan su görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek başarısının yükseleceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına delalettir.

Rüyada tersine akan sel görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada tersine akan dere görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments