Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun tersine yüzmek

Rüyada suyun tersine yüzmek

Rüyada suyun tersine yüzmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına inanılır.

Rüyada suyun tersine yüzmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Rüyada suyun tersine yüzmek eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirde tersine yüzmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine inanılır.

Rüyada tersine akan su görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada tersine akan sel görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılım yapacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tersine namaz kılmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işarettir.

Rüyada tersine akan dere görmek heveslerin söneceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, bütçesinin daralacağına tabir olunur.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments