Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tersine akan dere görmek

Rüyada tersine akan dere görmek

Rüyada tersine akan dere görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Rüyada tersine akan dere gördüyseniz:

  • Güvenebileceğiniz kişilerle paylaşacağınız gerçekler çok önem olabilir.

Rüyada tersine akan dere görmek makam ve rütbe edineceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada tersine akan sel görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, onlarla çok iyi vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada tersine akan nehir görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tersine akan su görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine inanılır.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde tersine yüzmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments