Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tersine akan su görmek

Rüyada tersine akan su görmek

Rüyada tersine akan su görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sonunda mutlu olacağına, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, elindekileri de yitireceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına işarettir.

Rüyada tersine akan su gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Rüyada tersine akan su görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada tersine akan nehir görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işarettir.

Rüyada tersine akan dere görmek işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Rüyada tersine akan sel görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyun tersine yüzmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tersine namaz kılmak mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, doğru yolu bulacağına, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işarettir.

Rüyada nehirde tersine yüzmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işlerinde başarılı olacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments